Radni sastanak 2.2.2018.

2. veljače 2018. godine u uredu gradonačelnika Grada Ludbrega održan je radni sastanak po projektu „Unapređenje kontinentalnog turizma turističkom valorizacijom povijesno-kulturne baštine Grada Ludbrega“ na kojem su prisustvovali gđa Irena Kučina, pročelnica Grada Ludbrega i voditeljica projekta, dr. Tajana Pleše, ravnateljica Hrvatskog restauratorskog zavoda (partner na projektu) te Andreja Horvat, direktorica Turističkog ureda TZG Ludbrega (partner na projektu).

Nakon detaljne analize i rasprave o pojedinim fazama projekta te uzimajući u obzir do sada odrađene aktivnosti, dogovoreno je da se mijenja logotip cijelog projekta obzirom da se postojeći logo projekta ustvari odnosi samo na jedan dio čitavog projekta a to je Arheološki park. Novi logotip projekta mora imati veću širinu i obuhvatiti sve dijelove projekta koji su različiti a svi zajedno činiti će novu turističku ponudu Grada Ludbrega.

Dogovoreno je i da projekt „Unapređenje kontinentalnog turizma turističkom valorizacijom povijesno-kulturne baštine Grada Ludbrega“ ima skraćeni naziv projekta „Ludbreg – Centar svijeta“ po čemu je Ludbreg već prepoznat na turističkom tržištu, što će olakšati redizajn logotipa projekta.

Prijedlog redizajniranog logotipa projekta odraditi će tvrtka „Norma International“ d.o.o. iz Zagreba.