Sastanak projektnih partnera

14. studenog u 8:30 sati u uredu gradonačelnika Grada Ludbrega održan je sastanak projektnih partnera na projektu „Unapređenje kontinentalnog turizmaturističkom valorizacijom povijesno-kulturne baštine Grada Ludbrega“.

Uz Grad Ludbreg kao prijavitelja projekta (Korisnika) sastanku su nazočili ipredstavnici partnera i to redom iz Hrvatskog restauratorskog zavoda ravnateljica dr.sc. Tajana Pleše, arheolog Borka Milković i dr. sc. Martina Ivanuš, iz Turističkezajednice Grada Ludbrega direktorica Andreja Horvat, iz udruge „LAG“ Izvor voditelj g. Matija Zamljačanec i g. Mirko Herenčić te iz Ugostiteljskog obrta „Crnković“-Boris Crnković sam vlasnik obrta te službenici Grada koji rade na projektu.

Na početku sastanka sve prisutne je pozdravio gradonačelnik g. Dubravko Bilić koji je ukratko izložio projekt te što je od strane Grada do sada učinjeno.

Sa NORMA INTERNATIONAL je potpisan Ugovor temeljem nabave „Usluga izrade marketinške strategije te dizajn i izrada logotipa, web stranice te vizualizacija projekta“, a za provođenje te komponente odgovoran je partner – Turistička zajednica Grada Ludbrega.

Gradonačelnik je ukazao na odgovornost u provođenju projekta i na timski rad te koji nam koraci predstoje u provođenju projekta.

Još jedanput se prodiskutirao Plan nabave te je za kraj sastanka utvrđeno da u studenom još treba poslati Poziv na predaju ponude za uslugu „Nabava i razvoj softvera za stalni postav zbirke Iovia“.